Diskografie Paula McCartneyho - 2. část

Vydáno: 20.04.2012 00:36  |  komentářů 0

Další koncerní alba, výběry a klasická hudba
Tripping The Live Fantastic (1990)
Figure Of Eight
Rough Ride
Got To Get You Into My Life
Band On The Run
Ebony And Ivory
We Got Married
Maybe I'm Amazed
The Long And Winding Road
Crackin' Up
The Fool On The Hill
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
Can't Buy Me Love
Put It There
Things We Said Today
Eleanor Rigby
This One
My Brave Face
Back In The U.S.S.R.
I Saw Her Standing There
Twenty Flight Rock
Coming Up
Let It Be
Ain't That A Shame
Live And Let Die
Hey Jude
Get Back
Golden Slumbers
Carry That Weight
The End
Don't Let The Sun Catch You Crying
Unplugged (The Official Bootleg) (1991)

I Lost My Little Girl
Here, There And Everywhere
Blue Moon Of Kentucky
We Can Work It Out
San Francisco Bay Blues
I've Just Seen A Face
Every Night
She's A Woman
Hi-Heel Sneakers
And I Love Her
That Would Be Something
Ain't No Sunshine
Good Rockin' Tonight
Singing The Blues
Liverpool Oratorio (1991)
Movement I - War
Movement II - School
Movement III - Crypt
Movement IV - Father
Movement V - Wedding
Movement VI - Work
Movement VII - Crises
Movement VIII - Peace
Strawberries Oceans Ships Forest [The Fireman] (1993)
Transpiritual Stomp
Trans Lunar Rising
Pure Trance
Arizona Light
Celtic Stomp
Strawberries Oceans Ships Forest
4 4 4
Sunrise Mix
Standing Stone (1997)
Movement I - After Heavy Light Years
Movement II - He Awoke Startled
Movement III - Subtle Colours Merged Soft Contours
Movement IV - Strings Pluck, Horns Blow, Drums Beat
Rushes [The Fireman] (1998)
Watercolour Guitars
Palo Verde
Appletree Cinnabar Amber
7 A.M.
Watercolour Rush
Tropic Island Hum [Single] (2004)
Tropic Island Hum
We All Stand Together
Ecce Cor Meum (2006)
I. Spiritus
II. Gratia
Interlude (Lament)
III. Musica
IV. Ecce

Přidej komentář:

Vaše jméno:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře ke článku (celkem 0)

Zatím žádné komentáře

Další články