Diskografie Paula McCartneyho - 3. část

Vydáno: 20.04.2012 00:40  |  komentářů 0


Kisses On The Bottom 2012


Home (When Shadows Fall)

It's Only A Paper Moon

More I Cannot Wish You

The Glory Of Love

We Three (My Echo, My Shadow And Me)

Ac-Cent-Tchu-Ate The Positive

My Valentine


My Very Good Friend The Milkman

Bye Bye Blackbird

Get Yourself Another Fool

The Inch Worm

Only Our Hearts

Baby's Request

My One And Only Love



Hall Of Dance





Drive My Car


Only Mama Knows

Flaming Pie

Got To Get You Into My Life

Let Me Roll It


The Long And Winding Road

My Love


Here Today

Dance Tonight

Calico Skies

Mrs. Vanderbilt

Eleanor Rigby

Sing The Changes

Band On The Run

Back In The U.S.S.R.

I'm Down


I've Got A Feeling

Paperback Writer

A Day In The Life / Give Peace A Chance

Let It Be

Live And Let Die

Hey Jude

Day Tripper

Lady Madonna

I Saw Her Standing There


Helter Skelter

Get Back

Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band / The End



Nothing Too Much Just Out Of Sight

Two Magpies

Sing The Changes

Travelling Light


Light From Your Lighthouse

Sun Is Shining

Dance 'Til We're High

Lifelong Passion

Is This Love?

Lovers In A Dream

Universal Here, Everlasting Now

Don't Stop Running

Sawain Ambient Acapella



Dance Tonight

Ever Present Past

See Your Sunshine

Only Mama Knows

You Tell Me

Mr. Bellamy


Vintage Clothes

That Was Me

Feet In The Clouds

House Of Wax

End Of The End

Nod Your Head

Why So Blue


In Private


Přidej komentář:

Vaše jméno:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře ke článku (celkem 0)

Zatím žádné komentáře

Další články